NL - FR

Univerz Maincourt

38 trampolines met salto’s en obstakels

Op deze grote jump zone met maar liefst 38 aaneengesloten trampolines beleef je een waar avontuur. Je springt van trampoline tot trampoline (en dat kan je maar liefst 38 keer) en ondertussen kun je de coolste tricks en salto’s oefenen, tegen wanden aanspringen, flikflaken op de tumblinglane en over obstakels springen.

Univerz Kids Zone (tot 6 jaar)

Speciaal voor onze allerkleinste springertjes tot 6 jaar hebben wij een aparte te gekke Kids Zone. Hier vind je trampolines, een foampit en obstakels zodat ook zij hun eerste sprongetjes kunnen maken. Samen met een van de ouders kunnen zij hier genieten op een rustige en veilige manier. Want springen bij Jump Univerz, da’s veilig en fun in één.

Univerz Dodgebal Arena: trefbal al springend

Hou je van spel in team- en competitieverband? Probeer dan zeker onze Dodgebal Arena. Dodgebal of trefbal is een nieuwe en erkende teamsport in België waarbij 2 teams van 6 spelers elkaar moeten raken met een bal. Probeer de geworpen ballen te ontwijken, af te weren of te vangen. Door dit op trampolines te spelen, krijgt het spel een heel ander level. Je bent namelijk vrijer, wendbaarder en kan hoger en verder springen. Spanning en sensatie verzekerd. Zorg jij voor 2 teams van 6 personen, dan zorgen wij voor een scheidsrechter.

Univerz Basketbal Arena

Basketbal op een trampoline? Dat klinkt als een veerkrachtige combinatie. Word jij de nieuwe Air Dunk Champion? Dat kan in onze Basketbal Trampoline Arena. Maak hier je droom waar: spring op de reuze-trampoline en dunk de bal in de ring. Tussen de benen, achter de rug, slam, dunk en scoor al jumpend een punt.

De Univerz Foampit challenge

Bewegen tussen schuimblokken? Het lijkt evident maar dat is het niet. Ga jij de uitdaging aan?

Univerz Stuntzone

Hier ga je tot het uiterste. In de Univerz stuntzone duik je letterlijk de foampit in nadat je een van jouw stunts hebt uitgeprobeerd op een obstakel of trampoline. Op en top veilig, zachte landing gegarandeerd. Uitdaging na uitdaging!

Univerz Ninja Obstakelparcours

The next big thing is de Univerz Ninja obstakelparcours. Train als een ninja en wie weet word jij een echte ninja warrior. Bedwing alle lastige hindernissen, rare obstakels en bereik zonder te vallen de overkant van het parcours. Een uitdaging die alleen échte ninja’s aankunnen.

Univerz Walljump: Hoog, hoger, hoogst!

Ben jij iemand zonder hoogtevrees? Bewijs het dan maar eens op onze Univerz Walljump. Op onze high performance trampolines kun je tot op en tegen de muren springen. Spelen met de zwaartekracht en tegen een muur oplopen: hier kan dat. Lijkt gemakkelijk? Probeer het eerst maar eens!

Cafetaria

Onze ruime cafetaria met zicht op het park is de perfecte plek om even uit te rusten of om als begeleider te genieten van een hapje of drankje. De cafetaria is direct toegankelijk vanuit het trampoline park, zodat je gemakkelijk heen en terug kunt gaan.